گلاب درجه یک از جمله نمونه های مرغوب در بازار محسوب می شود که امروزه فروش اینترنتی آن از طریق سایت های تخصصی رواج بسیار زیادی دارد. به همین علت قصد داریم در این مقاله روش تولید و خصوصیات این نوع گلاب را بررسی نماییم.
همه ما ایرانیان نام انواع گلاب های تولید شده در کشور را شنیده ایم اما برای خرید همیشه به گلاب عرضه شده در فروشگاه های شهر خود بسنده کرده ایم و کمتر به نام و برند توجه کرده ایم. به این معنی که کمتر کسی در مورد تفاوت انواع گلاب یا چگونگی ترکیبت و نحوه تولید آنها اطلاعات دقیقی دارد. در اینجا به بررسی یک نوع مرغوب یعنی گلاب درجه یک خواهیم پرداخت.
گلاب درجه یک چیست؟
بسیاری از مراحل تولید گلاب ها یکسان هستند، به عنوان مثال پرورش، کاشت، داشت و برداشت گل های محمدی همه با یک هدف یعنی تولید ارگانیک و مرغوب گل جهت تبدیل به بهترین انواع گلاب انجام می شود. روش های گلاب گیری نیز در تمام نمونه ها یکسان است و در ایران اغلب از روش تقطیر با آب یا تقطیر با بخار جهت تولید گلاب های مختلف استفاده می کنند.
گلاب درجه یک نوع خاص و مرغوبی از گلاب است که تنها تفاوت آن با دیگر نمونه بر سر مقدار و درصد ترکیب آب و گل محمدی می باشد. برای تولید گلاب درجه یک باید به موارد زیر توجه کرد و آنها را مدنظر قرار داد:
- سعی شود از گل محمدی ارگانیک برای تولید استفاده شود.
- از اسانس گلاب به هیچ عنوان استفاده نشود و عطر گلاب طبیعی و خالص باشد.
- گلاب درجه یک تنها از ترکیب حدود ۳۰ تا ۴۵ کیلو گل محمدی تازه با حدود ۵۰ لیتر آب خالص و تمیز تولید می شود.
- در تمام مراحل تولید باید نظارت دقیق صورت گیرد تا درجه حرارت کم و زیاد نشود زیرا در کیفیت گلاب تاثیرگذار خواهد بود.
- در نهایت گلاب باید یکدست و خالص باشد که این امر منوط به داشتن تجربه لازم در امر گلاب گیری می باشد.
فروش گلاب درجه یک اصل
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مهندس غلامی راه های ارتباطی: | ||
شماره موبایل: 09135775237 | ||
آدرس کانال: @golabgiran_ir | ||
ای دی کانال: @golabgiranCo | ||
اینستاگرام: Golabgiran.ir | ||
پست الکترونیکی: Golabgiran@yahoo.com |